Henriette Operaid s:h

Partner/Konsulent Henriette Busk

 

Om Operaid

Operaid er en konsulentvirksomhed, som primært varetager eksterne HR ydelser. Med en stor erfaring fra det private erhvervsliv, har vi kompetencer og kvalifikationer inden for HR, drift, ledelse, processer og kommunikation.
Operaids daglige ledelse varetages af Henriette Busk. Med en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.psyk, sikrer hun en professionel tilgang til arbejdsopgaverne ved at fokusere på organisationens individer for herigennem at optimere organisationen som helhed. Effektivitet, motivation og performance er begreber, som i dagligdagen danner rammen for vores arbejde med organisationer.

Operaid er et selskab ejet af Henriette Busk, på baggrund af gode resultater. Henriette Busk har siden 2010 arbejdet intensivt med HR- og driftsopgaver samt ikke mindst et omfattende samarbejde med Københavns Kommune, samt flere storkøbenhavnske kommuner omkring aktiv beskæftigelsesindsats gennem virksomhedspraktikker.

I virksomhedens øvrige ejerkreds findes samlet over 40 års erfaring med drift, ledelse og udvikling af medarbejdere.

Gennem flere år har vi oparbejdet et stort netværk, hvori vi har medvirket til optimering af processer, motivation, coaching og mentoring på medarbejder – såvel som ledelsesniveau.